Άνθιμος Ανανιάδης: «Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο καλύτερος μου φίλος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης

Καλεσμένος στο «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 ήταν ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του Κώστα Βουτσά, μη μπορώντας μάλιστα να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο Άνθιμος Ανανιάδης, μίλησε για την ταινία ’’The Greek Job’’ που ετοιμάζεται να βγει στους κινηματογράφους, κατά την οποία εμφανίζεται σε κάποια πλάνα και ο Κώστας Βουτσάς.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έχουμε πλάνα με τον Κώστα Βουτσά τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε. Έχουμε και την μεγάλη τιμή… Πάντα συγκινούμαι γιατί έγινε μέσα στην όλη πράξη της ταινίας… Εκεί που ετοιμαζόμασταν για την ταινία τον πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε μέσα σε έναν μήνα». και συμπλήρωσε «Είναι τεράστια τιμή, όμως, να είναι το πνεύμα του εκεί». Τότε ήταν που ο ηθοποιός δάκρυσε προχωρώντας σε μια ιδιόμορφη αποκάλυψη.

«Χρόνια έλεγα στον Κώστα ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου. Ωστόσο, βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του μοιάζει πάρα πολύ με τον Κώστα. Είναι 88 χρονών και παίζει για να μας βοηθήσει να τελειώσουμε τα πλάνα του. Τον ευχαριστώ για όλα». «Ήταν ο καλύτερος μου φίλος ο Κώστας» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM