Η Άννα Χατζησοφιά

H Άννα Χατζησοφιά πήρε θέση για όλες αυτές τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, ενώ αναφέρθηκε και όσο στο περιστατικό που εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα, όσο και στις σχέσεις της με τους θύτες και πώς αυτές έχουν αλλάξει πλέον – «Έχω σοκαριστεί και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Σχεδόν όλους τους γνωρίζω αυτούς που καταγγέλλονται»

Θέση για τις καταγγελίες που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας πήρε η γνωστή σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, μέσα από την εκπομπή «Dot», όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα όσα αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα, αλλά στις σχέσεις της με τους φερόμενους ως θύτες.

«Το #metoo άλλαξε συνειδήσεις»

Πιο συγκεκριμένα, η σεναριογράφος δήλωσε: «Είναι όλη η εποχή δυσάρεστη, είναι σαν να ζεις έναν εφιάλτη μέσα σε έναν εφιάλτη. Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα αλλά από την άλλη είναι λυτρωτικό το να βγαίνουν πράγματα στο φως και να αλλάζουν οι νοοτροπίες. Το #metoo άλλαξε συνειδήσεις.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι καλό να δούμε τα πράγματα κατά πρόσωπο, να δούμε που έχει φταίξει ο καθένας μας, τι μερίδιο ευθύνης του αντιστοιχεί και ντρέπομαι πραγματικά και αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν μπαίνω στα social media αυτές τις μέρες και βλέπω ότι τώρα το θυμήθηκαν αυτές οι γυναίκες κλπ».

«Δεν θα κουνήσουμε το δάχτυλο το ηθικοπλαστικό»

Και είπε αμέσως μετά απευθυνόμενη στους παρουσιαστές της εκπομπής «Dot»: «Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, μια γυναίκα και ένας άνδρας χρησιμοποιούν το σώμα τους όπου και όπως θέλουν. Αυτό λέγεται συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων. Δεν θα κουνήσουμε το δάχτυλο το ηθικοπλαστικό».

Η Άννα Χατζησοφιά με τους παρουσιαστές της εκπομπής Dot

«Για τη Ζέτα Δούκα ο Χάρης Ρώμας το ήξερε»

Η σεναριογράφος στη συνέχεια, αναφερόμενη στις αποκαλύψεις που έκανε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, δήλωσε: «Για τη Ζέτα Δούκα ο Χάρης Ρώμας το ήξερε.Του είχε εξομολογηθεί τι συνέβη. Το ήξερε το περιστατικό που εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Δανάης, εγώ δεν το ήξερα και μάλιστα αισθάνθηκα και άσχημα γιατί με τον Γιώργο έχουμε μια προσωπική σχέση».

«Δεν έχεις την ίδια εικόνα και δεν είναι το μόνο πρόσωπο»

Και η Άννα Χατζησοφιά ξεκαθάρισε πως «είναι τελείως διαφορετικό πράγμα αυτό και δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν έχεις συνεργαστεί με κάποιον, το πώς συμπεριφέρεται. Δεν έχεις την ίδια εικόνα και δεν είναι το μόνο πρόσωπο».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρουμε και για άλλο πρόσωπο που λέγεται ότι θα βγουν. Αν βγουν, λέγεται ότι υπάρχουν και έμεινα λίγο ενεός. Όταν μιλάμε πια για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και για όλα αυτά που καταγγέλλονται, το πράγμα ξεφεύγει πάρα πολύ».

«Σχεδόν όλους τους γνωρίζω αυτούς που καταγγέλλονται»

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω σοκαριστεί και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Σχεδόν όλους τους γνωρίζω αυτούς που καταγγέλλονται. Οπωσδήποτε θα αλλάξει η ζωή τους και εγώ έχω αλλάξει συμπεριφορά απέναντί τους».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM