7 Ελληνίδες που ερωτεύτηκαν μικρότερους άνδρες (pics)

O έρωτας δεν έχει ηλικία. Ωστόσο, οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας αντιμετωπίζονται πολλές φορές με καχυποψία και δεν είναι λίγες οι στιγμές που δέχονται αρνητικές κριτικές.

Πόσο μάλλον όταν ο «μεγάλος» σ'αυτή τη σχέση είναι το θηλυκό και όχι ο άντρας όπως είθισται.

Πολλά ζευγάρια από τον κόσμο της showbiz έχουν αποδείξει πως η διαφορά ηλικίας δεν μπορεί να εμποδίσει κανέναν από το να ερωτευτεί ή να παντρευτεί αυτόν που πραγματικά θέλει.

Δείτε παρακάτω 7 ζευγάρια της εγχώριας showbiz με διαφορά ηλικίας:

  1. Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας (46 - 37 ετών) Ο Αποστόλης Τότσικας ερωτεύτηκε την Ρούλα Ρέβη από την πρώτη μόλις στιγμή που την είδε το 2007. Αμέσως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, μοιράστηκαν την ίδια στέγη και πλέον έχουν μια όμορφη οικογένεια όντας παντρεμένοι απ'το 2014. Το ζευγάρι έχει και δύο παιδιά, τον Μιχάηλ Άγγελος και την Ειρήνη Χρυσή.
  2. Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης (35 - 30 ετών) Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα event όπου και τους γνώρισε ένας κοινός τους φίλος. Η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και ένα χρόνο και κάτι, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσαγκρίδη και οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι.
  3. Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Πάυλου (40 - 30 ετών) Την άνοιξη του 2018 ξεκίνησε τη σχέση τους και το 2019 παντρεύτηκαν. Ο έρωτας τους ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου και ήρθε στη ζωή η κόρη τους.
  4. Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς (59 - 50 ετών) Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και ο Διονύσης Σχοινάς κάνει πρόταση γάμου ζωντανά στην Καίτη Γαρμπή. Έκτοτε παραμένουν ερωτευμένοι παρά τις συνεχής φήμες για χωρισμό όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί έχουν έναν γιο, τον 2οχρονο Δημήτρηε που είναι «ίδιος» ο μπαμπάς του.
  5. Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης (43 - 37 ετών) Είναι μαζί λίγο περισσότερο από δύο χρόνια και ζουν τον απόλυτο έρωτα. Μπορεί ο γυναικολόγος να ζει και να εργάζεται στη Ζυρίχη, όμως η Μαρία Ηλιάκη ταξιδεύει συνέχεια για να βρίσκεται στο πλευρό του.
  6. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη - Κρις Ραντάνοφ (62 - 46 ετών) Ο Κρις Ραντάνοφ ήρθε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα το 2001 προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του να γίνει ηθοποιός. Η γνωριμία με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη οδήγησε σε έρωτα και σχέση που παραμένει διακριτική και δυνατή εδώ και χρόνια.
  7. Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος (40 - 37 ετών) Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο σύντροφός της, ο οποίος ασχολείται με την πληροφορική, είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο. Ελάχιστοι γνώριζαν τον δεσμό τους μέχρι πρότινος. Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε την ακόλουθη gallery:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM