Συγκινητικές ιστορίες γνωριμίας επώνυμων ζευγαριών (pics)

Όμορφες ιστορίες αγάπης βγαλμένες από παραμύθι. Διάσημα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί και ακόμα παραμένουν ευτυχισμένα.

Κάποιοι γνωρίστηκαν είτε από κάποια τηλεοπτική δουλειά είτε μέσω φίλων. Είναι συνηθισμένο, άλλωστε, οι γνωριμίες να έρχονται από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Σχέσεις που άντεξαν στο χρόνο και μας δείχνουν πως οι ευτυχία δεν είναι παροδική.

Τα παρακάτω ζευγάρια αποδεικνύουν περίτρανα πως μία σχέση εάν στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, τον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη μπορεί εύκολα να διατηρηθεί όσα χρόνια και αν περάσουν.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ιστορίες επώνυμων για το πως γνωρίστηκαν.

Holly Willoughby και Daniel Baldwin

 

 

Η παρουσιάστρια Holly Willoughby γνώρισε με το σύζυγό της το 2004 στο σετ παιδικής τηλεοπτικής σειράς και προφανώς η σχέση αναπτύχθηκε μέσα από φιλία. Σε μία συνέντευξη  στο «Woman & Home», η Holly είπε: « Αρχικά δεν μου άρεσε ο Dan – ούτε καν το σκέφτηκα. Δεν νομίζω να μπορούσε να το σκεφτεί και ο ίδιος, γιατί ήταν γνήσια φιλία».

Το ζευγάρι συνέχισε μετά από έξι μήνες φιλίας και κράτησε το ειδύλλιο μυστικό για οκτώ μήνες για να απολαύσει την περίοδο του μέλιτος.

 

Prince Harry και Μeghan Markle

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μeghan Markle συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε τυφλό ραντεβού το 2016.

Ο Χάρι στο BBC είχε δηλώσει: « Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου».

Η Μeghan Markle στο ίδιο μέσο είχε δηλώσει: « Επειδή είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν μεγαλώνεις με την ίδια κατανόηση της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήξερα πολλά γι’αυτόν, οπότε το μόνο πράγμα που είχα ρωτήσει τη φίλη μας, όταν είπε ότι ήθελε να μας γνωρίσει ήταν ΄΄Λοιπόν είναι καλός’’; Γιατί εάν δεν ήταν ευγενικός, δεν θα είχε νόημα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: « Συναντηθήκαμε για ένα ποτό, και στη συνέχεια σκέφτομαι πολύ γρήγορα τι είπαμε. Λοιπόν τι θα κάνουμε αύριο; Πρέπει να ξανασυναντηθούμε».

 

Kim Kardashian και Kanye West

 

Σύμφωνα με αναφορές, o Kanye West είπε ότι είδε μία φωτογραφία της Kim Kardashian με την Paris Hilton το 2006 και αμέσως την ερωτεύτηκε. Από τότε «ονειρευόταν να είναι δίπλα της» και μάλιστα συνήθιζε να βάζει τον εαυτό του δίπλα στην Kim στην παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας Kardashian.

 

David Beckham και Victoria Beckham

 

Σε ένα τεύχος της βρετανικής Vogue το 2016 η Victoria Beckham έγραψε μία ανοικτή επιστολή στον εφηβικό εαυτό της που περιγράφει το πως γνώρισε τον David Beckham.

«Ναι, η αγάπη με την πρώτη ματιά υπάρχει. Θα σου όταν είσαι με τη Manchester United στο σαλόνι των παικτών, θα είσαι και λίγο μεθυσμένος, οπότε οι ακριβείς λεπτομέρειες είναι θολές».

Ο David είχε πει: « Ένιωσα αμέσως σαν να είχα την επιθυμία να είμαστε μαζί».

Το ζευγάρι είναι μαζί 23 χρόνια μετά την πρώτη του συνάντηση το 1997.

 

Prince William και Kate Middleton

 

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William συναντήθηκαν πρώτη φορά όταν μελετούσαν την Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα το 2001. Η Kate παραδέχτηκε ότι ντράπηκε όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά λέγοντας: « Είχα κοκκινίσει και έφυγα αμέσως».

Παρ’όλα αυτά, ο William πλήρωσε 200$ για να καθίσει στις μπροστινές θέσεις, καθώς η Kate περπατούσε στην πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό, αργότερα εκείνο το έτος.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM