Χρυσές Σφαίρες: Γιατί η Beyonce δεν σηκώθηκε να χειροκροτήσει τον «Joker» & οι συμβουλές καριέρας του Tom Hanks (pics)

Πολλά τα παραλειπόμενα και από τις Χρυσές Σφαίρες, τι συζητήθηκε όμως περισσότερο χθες και σήμερα; 

Καταρχήν, η Beyonce. Ήταν η μόνη που δεν κουνήθηκε απ' τη θεσούλα της  να χειροκροτήσει τον Joaquin-Joker-Phoenix. Όπως ήταν αναμενόμενο, σας το γράφαμε εξάλλου νωρίτερα, βραβεύτηκε για τη συγκλονιστική του ερμηνεία. Χαμός έγινε στο twitter, με σχόλια αρνητικά για τη σταρ, που μάλιστα πήγε και καθυστερημένη στην τελετή κατά μία ώρα.

«Kάθεται την ώρα που όλοι χειροκροτούν όρθιοι την νίκη του Joaquin Phoenix. Αυτό είναι το είδος της ενέργειας που θέλω να δω απ' όλους το 2020», σχολίασε κάποιος ειρωνευόμενός της. Και δεν ήταν ο μόνος βέβαια, το γράψαμε.

Βέβαια, να πούμε πως δεν είχε και κέφια, καθώς, ενώ ήταν υποψήφια για το «Spirit» της ταινίας Ο Βασιλιάς των Λιονταριών, έχασε από τον Rocketman για το τραγούδι «Love Me Again, Rocketman».

 

Δεν ήταν μόνον η Beoynce που σχολιάστηκε, αλλά και ο Tom Hanks. Ο δεύτερος, ασφαλώς, για καλό. Δεν είναι μόνο ότι συγκίνησε κλαίγοντας, μιλώντας για την Ελλάδα και το γεγονός πως τιμητικά έγινε Έλληνας πολίτης. Έδωσε και συμβουλές καριέρας ο Οσκαρικός ηθοποιός, ενώ η Ελληνίδα γυναίκα του, Rita Wilson, παραληρούσε από γλύκα κοιτάζοντάς τον. Ειδικά τη στιγμή που μοιράστηκε την ιστορία του, ενώ δούλευε ως ασκούμενος στο «Great Lakes Shakespeare Festival».

Άρχισε να διηγείται το περιστατικό που του συνέβη, εξηγώντας πως μια μέρα που είχαν αργήσει με τους υπόλοιπους φοιτητές, ο σκηνοθέτης θύμωσε και άρχισε να τους φωνάζει.

Image removed.

«Ξέρετε ποια είναι η δουλειά σας; Να εμφανίζεστε στην ώρα σας, να ξέρετε το κείμενο και να έχετε ιδέες στο κεφάλι σας. Αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου», τους είχε πει.

Image removed.

NBC Entertainment

 

@nbc

 

 

There's no crying in baseball, but there is crying during acceptance speeches.

Tom Hanks receives the Cecil B. DeMille Award at The #GoldenGlobes.

2.918 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Και αυτό ακριβώς το τρίπτυχο είναι η συνταγή της επιτυχίας.

«Ήταν το καλύτερο μάθημα που θα μπορούσε να πάρει ένας νέος ηθοποιός», ολοκλήρωσε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM