Φαίη Σκορδά: Δείτε πόσα χρόνια διαφορά έχει με το σύντροφό της (pic)

Ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά ονομάζεται Νίκος Ηλιόπουλος και ασχολείται με το digital marketing. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτός κρύβεται πίσω από το site της παρουσιάστριας. Ωστόσο, δεν είναι συνομήλικοι...

Πληροφορίες για τη ζωή του

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο και όπως φαίνεται είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Φοίτησε σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Οι συνεργάτες τους έχουν να πουν για αυτόν μόνο τα καλύτερα, κάνοντας λόγο για έναν πανέξυπνο και τα ταλαντούχο επιχειρηματία, με απίθανο χιούμορ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Ο ίδιος είναι δαιμόνιος στις ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ και έχει επιτυχημένες συνεργασίες, ακόμη και σε κομματική εκστρατεία γνωστού πολιτικού.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει γεννηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 1980 και μόλις έκλεισε τα 40 της χρόνια, ενώ ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1983. Η ηλικιακή τους διαφορά είναι τρία χρόνια, παρ' όλα αυτά δε φαίνεται να τους επηρεάζει, αφού είναι μικρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM