Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη: Η Pamela Anderson παντρεύτηκε κρυφά - και δεν φαντάζεστε ποιον (pics+vid)

Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη: Η Pamela Anderson παντρεύτηκε κρυφά - και δεν φαντάζεστε ποιον (pics+vid)

H Pamela Anderson παντρεύτηκε κρυφά και όπως είναι φυσικό, η είδηση μέσα σε ένα βράδυ έκανε τον γύρο του κόσμου. H Pamela μια 50άρα θεά, 52χρονη για να ακριβολογούμε. Με εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο που τη λατρεύουν.

Η πρώην σταρ του Baywatch και σεξοβόμβα (αειθαλής κατά πως φαίνεται), είπε το μεγάλο «ναι» στον 74χρονο μεγιστάνα, σε μια ιδιωτική τελετή στο Μαλιμπού, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter». Πρόκειται για τον 5ο γάμο της,αυτή τη φορά με έναν άνθρωπο που τη χωρίζουν 22 χρόνια. Τον 74χρονο μεγιστάνα Jon Peters.

Το love story τους 

Γι’ αυτούς που τους ξέρουν καλά, ο γάμος τους δεν αποτελεί έκπληξη. Έχουν παρελθόν, βλέπετε. Έβγαιναν πριν από... 30 χρόνια και πλέον, όταν γνωρίστηκαν στην έπαυλη του Hugh Hefner, παρακαλώ, εκδότη του Playboy βεβαίως-βεβαίως στο Λος Αντζελες. Του Hefner με τα θρυλικά πάρτι με τις σαμπάνιες και τα «κουνελάκια» του να περιφέρονται ημίγυμνα απογειώνοντας την αδρεναλίνη.

Μπήκα μέσα και είδα αυτόν τον μικρό άγγελο να κάθεται στο μπαρ. Ήταν η Pammy, 19 ετών. Ήξερα ότι θα γινόταν ένα μεγάλο αστέρι», είπε στον THR τότε ο Peters. Μάλιστα, προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό, να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα». Εκείνη αρνήθηκε, όμως κατέληξε σε σχέση με τον Peters εκείνη την εποχή.

«Υπάρχουν παντού όμορφα κορίτσια. Θα μπορούσα να είχα διαλέξει, αλλά -για 35 χρόνια- ήθελα μόνο την Πάμελα. Με κάνει τρελό, με την καλή έννοια», είπε στο σάιτ ο παραγωγός των επιτυχιών A Star Is Born, Batman και Flashdance.

To  ποίημα για τον άντρα της 

Η ίδια εξέπληξε ακόμα μια φορά. Αντί να κάνει κάποια δήλωση, μοιράστηκε ένα ποίημα στο οποίο εκφράζει την αγάπη της για τον γνωστό παραγωγό. «Ο Jon είναι το αυθεντικό “κακό παιδί” του Χόλιγουντ. Κανείς δεν συγκρίνεται μαζί του. Τον αγαπώ βαθιά, σαν οικογένεια», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Η ζωή του παλιότερα με φόβιζε. Τόσα πολλά για ένα κορίτσι σαν εμένα. Τώρα έχω δει περισσότερα στη ζωή και συνειδητοποιώ… Ήταν πάντα εκεί. Ποτέ δεν με απογοήτευσε. Τώρα είμαι έτοιμη και είναι κι αυτός έτοιμος. Καταλαβαίνουμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο χωρίς όρους. Είμαι μια τυχερή γυναίκα. Η απόδειξη ότι ο Θεός έχει σχέδιο», δηλώνει η Pamela Anderson

«Είναι πολύ ερωτευμένοι και παντρεύτηκαν χθες (τη Δευτέρα)», ανέφερε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της.

Θυελλώδεις έρωτες

Η ιστορία της «Pammy» με τους γάμους μετράει 25 χρόνια. Ήταν παντρεμένη από το 1995 έως το 1998 με τον ροκ σταρ Tommy Lee, με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο γιους: τον 23χρονη σήμερα Brandon και τον 22χρονo Dylan.

Τα δε σέξι βίντεο που γύρισαν έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Από το 2006-2007 ήταν παντρεμένη με τον Kid Rock, ενώ είχε κάνει δυο γάμος με τον ίδιο άντρα, τον Rock Salomon: από 2007 ως το 2008 και ξανά από το 2014 μέχρι 2015.

Η πιο πρόσφατη σχέση της ήταν με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Adil Rami, τον οποίο είχε κατηγορήσει ότι ήταν βίαιος και πως την απατούσε, ενώ είναι και στενή φίλη του ιδρυτή των WikiLeaks, Julian Asange.

Pamela, να ζήσετε! Κι από εμάς, βίον ανθόσπαρτον!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM