Σταρόβας: Στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του -Δείτε τους λόγους (pics)

Ο Δημήτρης Σταρόβας και η πρώην σύζυγός του βρέθηκαν την Δευτέρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν σκυθρωπός έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου.

Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών/ Η απόφαση θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του. Στάση που φαίνεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την μοναχοκόρη του, η οποία είναι στην εφηβεία.

Ο 56χρονος ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειρά ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Πατήσια – Κολιάτσου!

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος. Ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM