Που εξαφανίστηκαν γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί

Μπορεί οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί να έλαμψαν για ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο μετά αποτραβήχτηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μερικοί ρόλοι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί, ενώ κάποιοι άλλοι ακριβώς το αντίθετο. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να δείξουν το ταλέντο τους στον τηλεοπτικό φακό και να μπουν στα σπίτια χιλιάδων τηλεθεατών.

Τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανιστεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και οι μόνες τους εμφανίσεις είναι σε κάποια guest ή σε κάποια πρεμιέρα.

Γιώργος Σεϊταρίδης

Αγαπήθηκε από το ρόλο τους στους S1ngles ως «Περιστερόπουλος», ωστόσο αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τη showbiz και πλέον ζει στο Πήλιο, ενώ ασχολείται με μελίσσια.

Μαρούσα Στρογγυόγλου

Η μεσαία κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη στο «Άκρως οικογενειακόν», έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά «Ήρθε και έδεσε» και έκτοτε δεν έχει απασχολήσει με τα επαγγελματικά της.

Σμαράγδα Διαμαντίδου

Την Σμαράγδα Διαμαντίδου τη γνωρίσαμε ως «Σμαράγδα Λαζαρίδου» στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Εμείς κι εμείς», το μακρινό 1994..  Σήμερα, ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα παιδιά της, ενώ έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση.

Τζένη Ιωακειμίδου

Έχοντας παίξει στην «Λάμψη», αλλά και στη σειρά «Βότκα Πορτοκάλι», υποδυόμενη την Ουκρανή Νατάσσα Ρογκοζίνα, που την έκανε ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, η ίδια αποφάσισε το 2008 να αποσυρθεί από το χώρο του θεάματος ενώ σήμερα είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Μαρία Παπαλάμπρου

Υποδύθηκε την όμορφη χορεύτρια «Νάνσυ» που έκλεψε την καρδιά του Γιώργου Παρτσαλάκη στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Έκτοτε δεν έχει κάνει κάποιο άλλο τηλεοπτικό βήμα, ενώ έχει μία κόρη τη Φαίδρα από τον εκλιπόντα Τάσο Αλεξόπουλο.

Άννα Κουρή

Υποδυόμενη τη «Βάνα Δάγκα - Ασπρολέοντα» στη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές δίπλα στο πλευρό του Χάρη Ρώμα. Μετά τη λήξη της σειράς έκανε μερικές guest εμφανίσεις σε γνωστές σειρές όπως το «Ντόλτσε Βίτα», «Κόκκινος Κύκλος». Πλέον εργάζεται και ως κριτικός θεάτρου,  ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας.

Μελίνα Κυριακοπούλου

Η γνωστή «Φρίντα» από την επιτυχημένη σειρά «Παρά 5» έχει παραδεχτεί ότι οι προτάσεις που ακολούθησαν δεν την εξέφραζαν, οπότε και θέλησε να αποστασιοποιηθεί.

Λουκία Παπαδάκη

Έπαιξε επί 12 χρόνια το ρόλο της «Σάντρας», της γραμματέας του «Γιάγκου Δράκου» στη δημοφιλή σειρά «Λάμψη». Συνέχισε την πορεία της στη σειρά «Φιλοδοξίες» δίπλα στο Γιάννη Βούρο. Το 2008 έλαβε μέρος σε μία ιστορία της αστυνομικής σειράς «Ίχνη» και σε μία άλλη της σειράς «Το Κόκκινο Δωμάτιο». Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 8 χρόνια απουσίας το 2016 κάνοντας μία έκτακτη εμφάνιση στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της καθημερινής κωμικής σειράς «Οι Συμμαθητές» του ΑΝΤ1.

Γεράσιμος Μιχελής

Ο κοντός κακός της σειράς «Παρά 5», δεν ακολούθησε τηλεοπτική καριέρα, αλλά στράφηκε στο θέατρο.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM