Νυφούλα ντύθηκε η fitness blogger του News2U στο πλευρό του αγαπημένου της Μάκη Καπάτου (pics)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Εύα Λεούση και ο Μάκης Καπάτος. Το μυστήριο έγινε την Κυριακή (19/7) στον Ιερό Ναό του Αγίου Κυπριανού στην Άνδρο.

Κουμπάροι του ζευγαριού η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα και ο επιχειρηματίας Γιώργος Καραμάνος, με τους οποίους τους συνδέει φιλία χρόνων.

 

Το παρόν στον γάμο της Εύας Λεούση και του επιχειρηματία Μάκη Καπάτου, έδωσαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Τζίμης Σταθοκοστώπουλος με τη σύντροφό του Ιωάννα Σιαμπάνη, ο Μπάμπης Πατάκος με τη σύζυγό του, καθώς και τα παιδιά της ηθοποιού.

Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στον χώρο της πισίνας του Blue Bay Hotel- ιδιοκτησίας του Γιώργου Χάλα- όπου η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί με τον Dj Marcy Marc Chidiac στα decks.

Η fitness blogger του News2u.gr έλαμπε μέσα στο νυφικό της, δημιουργία της Όλγας Καραβερβέρη, ενώ το κοστούμι του γαμπρού ήταν από το Dressman.

Τέλος, η Μπέσυ Μάλφα και οι κόρες της Νίκη και Όλγα Σκιαδαρέση επέλεξαν για την εμφάνισή τους φορέματα από το Perfectdress.

Το News2u.gr εύχεται στα δικά του παιδιά, Εύα και Μάκη να ζήσουν ευτυχισμένοι και η ζωή τους να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Δείτε φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό γάμο τους παρακάτω:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM