Μπουράκ Χακί: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά (vid-pics)

Ο ηθοποιός Μπουράκ Χακί και η πρώην παίκτρια του GNTM Χαρά Παππά χώρισαν, όπως φαίνεται, οριστικά, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο ίδιος ο ηθοποιός το αποκάλυψε ότι χώρισε από το πανέμορφο μοντέλο τονίζοντας:

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε... Όμως οι φήμες πως με απάτησε είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση - λόγω της καραντίνας - η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε.

Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας».

 

Ο Μπουράκ Χακί διέγραψε από το Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε με την πρώην αγαπημένη του και κράτησε μόνο μία.

Ο Τούρκος ηθοποιός τη Δευτέρα βρέθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας για προγραμματισμένο check up, ωστόσο δέχτηκε να μιλήσει στη «Φωλιά των Κου Κου» και επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού.

«Είμαι στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο check up. Αυτό που χρειάζεται τώρα η Χαρά είναι να νιώθει καλά και εγώ θα συμβάλλω στο να νιώθει χαρά. Είναι πολύ νωρίς για δηλώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί.

Η δε Χαρά Παππά τη Δευτέρα ήταν σε πάρτι γενεθλίων καλής της φίλης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM