Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου» (pics)

Η Μαίρη Χρονοπούλου μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στα τέλη της δεκαετίας του 90', ταλαιπωρείται χρόνια με προβλήματα υγείας.

Μάλιστα, η ίδια σε μια τηλεοπτική της συνέντευξη είχε δηλώσει πως σε κάποια φάση της ζωής της είχε μείνει εννέα ημέρες κλινικά νεκρή.

Τα προβλήματα υγείας φαίνεται πως συνεχίζονται για τη γνωστή ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς η ίδια δηλώνει στο περιοδικό Secret:

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου, δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Έκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται [...] Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ο,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM