Κωνσταντάκη: Θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη διαδικτυακή σειρά εν μέσω καραντίνας (vid)

Η Μαρία Κωνσταντάκη ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα διαδικτυακό σίριαλ, το οποίο θα προβάλλεται όχι μόνο από την πλατφόρμα του Youtube, αλλά και από τους προσωπικούς λογαριασμούς των χαρακτήρων στο Instagram.

Το νέο αυτό εγχείρημα θα έχει τίτλο « «Οι Eggloveισμένες»

Ο λόγος που δημιουργείται διαδικτυακά είναι η καραντίνα που είναι σε ισχύ, λόγω της εξάπλωσης του ιού.

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ανήκει στον σεναριογράφο Γιώργο Φειδά, ο οποίος εμπνεύστηκε από τους τραγουδιστές που με τα live τους στο Instagram κρατούν συντροφιά και διασκεδάζουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, κάνοντας το ίδιο με τους ηθοποιούς.

«Το γύρισμα είναι στην ουσία είναι οι βιντεοκλήσεις των τεσσάρων αυτών γυναικών, είτε και οι τέσσερις μαζί είτε σε ντουέτα. Έχουμε τέσσερις χαρακτήρες, είναι η Μαρία Σολωμού, η Σίλβια Δεληκούρα και η Κατερίνα Θεοχάρη. Η Μαρία Σολωμού κάνει την κλασσική Ελληνίδα που δεν μπορεί να κάτσει σπίτι της, η Σίλβια Δεληκούρα είναι μια κοπέλα λίγο στην κοσμάρα της, η οποία λόγω συνθηκών η καραντίνα τη βρίσκει με την αδερφή της και τον ανιψιό της και λίγο πριν την καραντίνα γνωρίζει και τον έρωτα της ζωής της, η Κατερίνα Θεοχάρη είναι μια δασκάλα παντρεμένη που ζει μαζί με τον άντρα της και τέλος, εγώ κάνω την υποχόνδρια, της σχολής "θα πεθάνουμε όλοι", οπότε εγώ είμαι αυτή που κράζω!» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, ενώ για τις ώρες και ημέρες προβολής του δήλωσε πως θα είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, μέσα φυσικά από το YouTube και από τα κανάλια μας στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM