Καθαρίστρια γίνεται viral: Βγάζει στο σφυρί τουαλέτα της Lady Gaga (photo)

Μια ιστορία που έχει γίνει viral. Αναπόφευκτα. Μια καθαρίστρια αυτή τη στιγμή είναι πρώτο θέμα σε όλον τον κόσμο. Για τον απλούστατο λόγο ότι βγάζει στο σφυρί τουαλέτα της Lady Gaga. 

Και μην πάει το μυαλό σας σε κανονική τουαλέτα, δεν πήγε η γυναίκα να ξηλώσει τη μπανιέρα της! Για το φόρεμά της μιλάμε και συγκεκριμένα για την extravagant λιλά τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Σημασία έχει πώς κατέληξε στα χέρια της το πανάκριβο φόρεμα. Η Lady Gaga το ξέχασε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει εκείνη τη βραδιά, η γυναίκα το βρήκε, το έδωσε στην υπεύθυνη των απωλεσθέντων, πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στη διάρκεια του οποίου δεν το αναζήτησε κανείς και έτσι ακριβώς η υπεύθυνη τής είπε να το κρατήσει.

Η καθαρίστρια, βέβαια, γνώριζε που ανήκε η haute couture τουαλέτα και τζιμάνι γαρ, αποφάσισε να τη βγάλει σε δημοπρασία.

Η δημοπρασία

Στην επίσημη ιστοσελίδα της δημοπρασίας (Nate D. Sanders Auctions), το φόρεμα φιγουράρει πρώτο και συνοδεύεται από ένα σημείωμα από την υπάλληλο του ξενοδοχείου που το ανακάλυψε, με το οποίο εξηγεί πως βρέθηκε στην κατοχή της. Το γράμμα αυτό λειτουργεί και ως απόδειξη της αυθεντικότητας του φορέματος.

Η αρχική τιμή στην online δημοπρασία είναι 8.000 δολάρια, αλλά οι υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι θα ανέβει κατά πολύ εξαιτίας της «μοναδικότητας» του συγκεκριμένου κομματιού.

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα βραβεία Golden Globes τον Ιανουάριο του 2019 ήταν από τις πρώτες στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες σταρ, επαναφέροντας το στυλ των σταρ των 50s και 60s. Tης χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, με άλλα λόγια.