Καβογιάννη: Τι είπε για την οικογένεια της;

Για την οικογένεια της μίλησε η Μαρία Καβογιάννη. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή μίλησε για τον σύζυγό της αλλά και την 24χρονη κόρη της.

Μιλώντας για τους εμβληματικούς χαρακτήρες που έχει υποδυθεί, όπως αυτόν της Κορίνας στα «Εγκλήματα» αλλά και της Ασπασίας στο «Ντόλτσε Βίτα», η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε πως ο ένας ρόλος συμπλήρωνε τον άλλον, χωρίς φυσικά να μπορέσει να ξεχωρίσει κάποιον από τους δυο.

Δήλωσε, μάλιστα ότι δεν θα ήταν αρνητική σε ένα remake της σειράς "Εγκλήματα". Αρκεί όπως είπε «να γίνονταν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Μεγαλωμένοι πια εμείς με τους ίδιους ρόλους αλλά πιο ώριμοι ήρωες».

Για την οικογένειά της η Μαρία Καβογιάννη είπε:

«Παίζει πολύ ρόλο η προσωπικότητα των ανθρώπων, η ανεξαρτησία, οι διαφορετικοί δρόμοι που έχει διαλέξει ο καθένας που κάποια στιγμή ενώνονται και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να μην επεμβαίνει τόσο πολύ ο ένας στον άλλον αλλά να είναι και παρεμβατικός και συντροφικός στις επιλογές του. Γιατί και ο άνδρας μου είναι καλλιτέχνης και έχουμε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Η κόρη μου ασχολείται με την ψυχολογία, την καμαρώνω πολύ!».

Πληροφορίες για τη ζωή της:

  • Μεγάλωσε στο Βύρωνα Αττικής. Σπούδασε δασκάλα και εργάστηκε πολλά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1986 μαζί με τις φίλες της Καίτη Κωνσταντίνου και Υρώ Μανέ.
  • Η κόρη της Αντέλλα (Αδελαΐδα) γεννήθηκε το 1996 και την έχει βαφτίσει η επίσης ηθοποιός, Καίτη Κωνσταντίνου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM