Ετοιμαστείτε, επιστρέφουν τα Φιλαράκια! Πολύ κοντά σε συμφωνία οι έξι με το HBO

Είναι η αγαπημένη σειρά όλων των Ελλήνων! Ίσως τα παραλέμε... Μάλλον όλου κόσμου!

Τα "Φιλαράκια" μάλλον επιστρέφουν έστω κι αν πατάνε τα 50, παρά το ότι ο δέκατος και τελευταίος κύκλος ολοκληρώθηκε πριν από 15 χρόνια!

Και οι έξι πρωταγωνιστές από τη σειρά βρίσκονται σε συζητήσεις και διάκεινται θετικά για μία τηλεοπτική επανένωση μέσα από τον ιστότοπο streaming ΗΒΟ Max.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter και το Variety «ψήνεται» ένα σπέσιαλ πρόγραμμα με όλο το αγαπημένο καστ και τους ίδιους δημιουργούς David Crane και Marta Kauffman. Δεν μιλάμε δηλαδή για επεισόδια μισής ώρας, αλλά για μία παραγωγή τύπου τηλεταινίας. Ας είναι...

Λίγες εβδομάδες πριν, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πως το καστ των "Friends" δουλεύει πάνω σε κάτι, το οποίο όμως δεν είναι reboot. Μιλώντας στην Έλεν Ντε Τζένερις είπε: «Θα το λατρεύαμε αν υπήρχε κάτι, αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτό το κάτι. Οπότε, απλά προσπαθούμε. Δουλεύουμε πάνω σε κάτι». Να υπενθυμίσουμε πως η ηθοποιός άνοιξε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και η πρώτη της ανάρτηση δεν ήταν άλλα από μια φωτογραφία με τα παλιά της Φιλαράκια.