Διάσημο μοντέλο θύμα ξυλοδαρμού σε beach bar της Τουρκίας (pics)

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός που δέχτηκε γνωστό μοντέλο σε beach bar της Τουρκίας.

Όπως, κατάγγειλε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όλα συνέβησαν όταν εκείνη βρισκόταν στον χώρο με τον σύντροφό της και την παρέα τους.

«Μας επιτέθηκαν άντρες της ασφάλειας στο Momo Beach (Τσεσμέ, Τουρκία). Τέσσερις κοπέλες ξυλοκοπήθηκαν στο πρόσωπο (μέσα σε αυτές και εγώ) και οι συνοδοί μας το ίδιο. Δώσαμε στην αστυνομία αναλυτικές καταθέσεις. Δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για όσα έγιναν», έγραψε η Daria Kyryliuk στο instagram της δημοσιεύοντας φωτογραφία της με αίματα στο πρόσωπο.

Για το περιστατικό θέση πήρε και ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι , ο οποίος σχολίασε το περιστατικό μέσω Twitter:«Καταδικάζω την επίθεση της Παρασκευής στο Τσεσμέ, κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί σε μια τουριστική περιοχή και ειδικά με θύμα μία γυναίκα».

Ωστόσο, η άλλη πλευρά και συγκεκριμένα οι άνθρωποι ασφαλείας του μαγαζιού που παρέδωσαν στις αρχές ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο χώρος και φαίνεται μέρος της επίθεσης κατά του μοντέλου. Οι άνθρωποι της ασφάλειας υποστηρίζουν πως δράστης είναι ο σύντροφός της και όχι εκείνοι.

Κάτι που έσπευσε αμέσως να διαψεύσει το μοντέλο λέγοντας πως ο σύντροφός της προσπαθούσε εκείνη την ώρα να τη σώσει από τα χέρια των ανθρώπων της ασφάλειας.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω: