Δείτε ποιες celebs λένε «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις (pics+vid)

Στις μέρες μας είναι σύνηθες φαινόμενο πολλές διάσημες κυρίες της showbiz να καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις για να διατηρούνται νέες και όμορφες.

Υπάρχει, όμως μια κατηγορία πασίγνωστων κυριών του Hollywood που δηλώνουν κατηγορηματικά «όχι» σε αυτή τη διαδικασία. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι πως «κάθε ηλικία έχει την δική της ομορφιά». 

 

Ας δούμε,όμως, ποιες είναι οι κυρίες της showbiz που είναι πολέμιες κατά των πλαστικών επεμβάσεων και τι tips προτείνουν κάποιες από αυτές για να διατηρούνται νέες, φρέσκες και όμορφες.

JULIANNE MOORE

Η 59χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως «η ηλικία δεν την απασχολεί καθόλου» και πως «θα πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να κυλάνε ομαλά με φυσικό τρόπο». Για να διατηρείται σε φόρμα κάνει γιόγκα και cardio ασκήσεις.

HALLE BERRY

Η 53χρονη ηθοποιός δηλώνει πως δεν έχει κάνει ποτέ λίφτινγκ αλλά αντίθετα φροντίζει πολύ το δέρμα της και γυμνάζεται συχνά.

EMMA THOMSON

Σε συνέντευξή της στο «HELLO» είχε πει πως το λίφτινγκ είναι μια κακιά διαδικασία και πως δεν είναι φυσιολογικό πράγμα για να κάνεις. Αναφέρει ακόμα πώς «η κουλτούρα μας προσδιορίζει το τι είναι φυσικό και τι όχι».

JODIE FOSTER

Η ηθοποιός πιστεύει πως η μοντέρνα κοινωνία κάνει τις γυναίκες να μεταμορφώνουν τους εαυτούς τους σύμφωνα με τα πρότυπα της μόδας. Είναι κατά των πλαστικών και δεν φοβάται τις ρυτίδες.

 

MERYL STREEP

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θεωρεί πως «όταν ένας ηθοποιός κάνει πλαστική είναι σαν να φορά ένα πέπλο στο πρόσωπό του που σου ''κόβει'' την επικοινωνία μαζί του».

SHARON STOON

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν έχει καταφύγει σε πλαστικές επεμβάσεις και αγοράζει από το φαρμακείο κρέμες προσώπου για να το περιποιείται.

JULIETTE BINOCHE

Η γαλλίδα ηθοποιός συχνά κάνει γκριμάτσες στο άκουσμα πως οι γυναίκες λατρεύουν το Botox και τα εμφυτεύματα στήθους. Αυτό που προτείνει είναι να πίνουμε πολύ νερό για να δείχνουμε όμορφες.

SIGOURNEY WEAVER

Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως της αρέσει το γεγονός ότι μεγαλώνει και πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στις ρυτίδες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όλες τις κυρίες που λένε «όχι» στις πλαστικές:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM