Βίκυ Καγιά: Μια επιτυχημένη 42χρονη (pics)

Η Βίκυ Καγιά σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 42 - 1978, αλλά αλλά αυτό δεν την πτοεί, καθώς ο χρόνος έχει σταθεί φιλικός απέναντι της.

Το λατρεμένο μοντέλο όλων γιορτάζει και γιορτάζουμε και εμείς μαζί της την λαμπρή πορεία της.

Η καριέρα της

Έχει καταφέρει να κάνει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας, καθώς ξεκίνησε το modeling στα 14 της χρόνια, συμμετέχοντας σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της. Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, μερικά από αυτά ελληνικά Vogue, Elle, Maddame Figgaro, Esquire, Marie Claire, InStyle, το ιταλικό Cosmopolitan και άλλα.

Το 2006 βραβεύτηκε ως Το καλύτερο μοντέλο της Χρονιάς 2005.

Το 2006, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο όταν της προτάθηκε από το Mega Channel η παρουσίαση της ελληνικής εκδοχής του talent show So You Think You Can Dance.

Τον Οκτώβριο του 2009, ανέλαβε το Next Top Model Ελλάδαςως παρουσιάστρια και κριτής.

Εν έτη 2020, η καριέρα της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, καθώς κάνει τα μηχανάκια της AGB να «χτυπάνε κόκκινο». Η Βίκυ Καγιά, αγαπήθηκε μέσα απ΄το Shopping Star (2016), αλλά λατρεύτηκε μέσα απ΄το GNTM (2018). Εκεί από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους μέχρι σήμερα είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show.

Επίσης, να σημειωθεί πως η Βίκυ Καγιά έχει κάνει βήματα και στο χώρο της υποκριτικής όλα αυτά τα χρόνια, με σωρεία συμμετοχών, όπως στα ακόλουθα: Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο, Γοργόνες,  Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά.

Αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το Δύο τρελοί, τρελοί παραγωγοί του Σταμάτη Φασουλή, ή το Annieμαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη και την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Τέλος, έχει δανείσει τη φωνή της στην παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Cars, Cars 2 και Cars 3.

Η προσωπική ζωή της

Από το 2010 μέχρι το 2013 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Κριθαριώτη.

Μετά το χωρισμό τους, γνώρισε τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στο Παρίσι και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα (25 Μαΐου 2015), και τον Κάρολο - Ηλία, (20 Ιανουαρίου 2018). Πλέον, έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια που πάντα ήθελε, και είναι πραγματικά ευτυχισμένη.

Επιχειρηματικότητα

Το 2011 ίδρυσε την ιδιωτική σχολή σχεδίου μόδας με όνομα Fashion Workshop, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και στην οποία η ίδια είναι διευθύντρια αλλά και καθηγήτρια.

https://www.instagram.com/p/BwRoSlhF2Ie/

Το πτυχίο των σπουδαστών είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και η σχολή συνεργάζεται με το γαλλικό ιδιωτικό σχολείο μόδας Mod’Art International. Επίσης, κατά καιρούς συνεργάζεται με εταιρείες και σχεδιαστές όπως Ζαν-Πολ Γκοτιέ, Disney, TOMS, Nike και Unilever.

Δείτε την ακόλουθη gallery:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM