«Αν το “Χαλβάη 5-0” ξεπεράσει την “Ευτυχία” σημαίνει ότι η αισθητική οδεύει προς τα κει»- Ποιος το είπε; (vid)

Ο γνωστός  ηθοποιός, που συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Κάτια Γκουλιώνη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στην κινηματογραφική «Ευτυχία» έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο λόγος για το Θάνο Τοκάκη.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του, αλλά και για την επιτυχία που έχει η ταινία «Ευτυχία», όπου πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει και την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, που κάνει αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στην ταινία, «Ευτυχία», λέγοντας: «Είναι υπαρκτό πρόσωπο ο “Λουκάς” που υποδύομαι στην ταινία. Στο βιβλίο υπάρχει μια πολύ μικρή αναφορά για εκείνον. Ήταν ένας ομοφυλόφιλος που είχε μαζέψει η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στο σπίτι κι έκανε δουλειές μαζί με μια κοπέλα. Δεν ξέρουμε ότι ήταν επιστήθιος φίλος. Για να υποδυθώ τον “Λουκά” προετοιμάστηκα αρκετά. Άκουγα και πάρα πολλή μουσική της εποχής, που δεν είχα ακούσει. Με αφορμή κάποια καλιαρντά που υπήρχαν στο σενάριο, έψαξα κάποιες ατάκες σε καλιαρντά και τις βάλαμε»

Και συνέχιζε λέγοντας: «Το ελληνικό σινεμά έχει ανάγκη περισσότερο τον κόσμο. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τις ελληνικές ταινίες. Το ότι η ταινία του Μάρκου Σεφερλή έκανε την πρώτη εβδομάδα 75.000 εισιτήρια, ενώ η “Ευτυχία” 40.000 είναι κάτι που πρέπει να αφουγκραστούμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα κοινό που πάντα τον ακολουθεί. Και στο θέατρο δεν νομίζω ότι παίρνει κάποιες καλές κριτικές, δεν ξέρω καν αν γίνονται κριτικές. Πιστεύω ότι μια μερίδα του κοινού είδε και τις δύο ταινίες. Είναι θέμα γούστου και αισθητικής. Αν το “Χαλβάη 5-0” ξεπεράσει την “Ευτυχία” σημαίνει ότι η αισθητική οδεύει προς τα κει. Δεν λέω ότι είναι καλό ή κακό απαραίτητα»

Τέλος, σχετικά με το γάμο του με την Βίκυ Παπαδοπούλου, είπε: «Ήταν επιλογή και δική μου και της Βίκυς να παντρευτούμε χωρίς να το μάθει κανείς. Αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε. Δεν κρυφτήκαμε στον γάμο μας, απλά δεν τον δώσαμε και δεν ανεβάσαμε και στα social media φωτογραφίες που έτσι κι αλλιώς σε προσωπικές στιγμές δεν το κάνουμε».

Δείτε το βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM