Αντώνης Ρέμος - Καίτη Γαρμπή: Όσα αποκάλυψαν για τη γνωριμία τους (vid)

Παρέσυραν το κοινό με το ντουέτο τους στη συναυλία του!

Μοναδικές μουσικές στιγμές αλλά και ντουέτα – έκπληξη που είχαν κρατηθεί μυστικό, επιφύλαξε ο Αντώνης Ρέμος στη μεγαλειώδη συναυλία του στην Αθήνα, από την οποία ξεκίνησε, το βράδυ της Τετάρτης, η περιοδεία του «Live Experience Tour 2020». Με σειρά εμφάνισης, στη σκηνή ανέβηκαν οι Μάνος Πυροβολάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Μαντώ και Καίτη Γαρμπή.

Στο κατάμεστο στάδιο του Tae Kwon Do, όπου εκτιμάται πως υπήρχαν σχεδόν 10.000 θεατές, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα γεμάτο από τις επιτυχίες του, που ξεκίνησε με το πρόσφατο hit «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records και περιελάμβανε τραγούδια από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα του.

Προλογίζοντας την Καίτη Γαρμπή, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως «ήταν η πρώτη που μου άπλωσε το χέρι, μου έδωσε το χέρι της και μου είπε “Αντόνιο πάμε”... ήταν το 1995, πριν κάνω τον δίσκο μου και τότε εκείνη ήταν στο peak της καριέρας της όπως είναι και τώρα», ενώ εκείνη τον χαρακτήρισε «νούμερο ένα».

Οι δύο καλλιτέχνες αναφέρθηκαν στη στενή φιλία και την αγάπη  που τους συνδέει από τότε και στη συνέχεια ερμήνευσαν το ντουέτο τους «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», με το κοινό να τραγουδά μαζί τους και να τους χειροκροτεί θερμά! Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου κυκλοφόρησε το 1997, στο album της καταξιωμένης τραγουδίστριας «Ευαισθησίες» και παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας.

Δείτε το video παρακάτω: 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM