Έλληνες και τα παιδιά των Tom Hanks-Rita Wilson (pics)

Mα τι αστέρι είναι αυτό. Δεν λάμπει μόνο στο Χόλιγουντ ο Tom Hanks, είναι λες και τον έχει «μπουστάρει» ο ΕΟΤ, λες και είναι μπροσούρα που κυκλοφορεί ανά τον κόσμο και διαφημίζει την Ελλάδα.

Δεν είναι μόνο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε την τιμητική πολιτογράφηση του σταρ δίνοντάς του κατ' αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα να διεκδικήσει την ελληνική υπηκοότητα. Είναι και το ότι τα δύο του παιδιά με τη Rita Wilson έγιναν, με τη σειρά τους, επισήμως Έλληνες πολίτες.

Η Εφημερίδα της Κυβέρνησης

Η απόφαση δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και συνυπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο. Τα δε ονόματα που αναφέρονται είναι της Rita Wilson και των παιδιών της με τον Οσκαρικό σταρ, Chester και Truman.

«Η οικογένεια Hanks έδωσε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο για άμεσες ανακουφιστικές ενέργειες για την βοήθεια των συμπολιτών μας που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές» αναφέρει η απόφαση που υπογράφηκε στις 27 Δεκεμβρίου -παρακαλώ-και προσθέτει πως στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό έργο προσέφεραν «εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα».

TIP

Θυμίζουμε πως, πέρα απ' το ότι ο Tom Hanks αποθέωσε στη βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες την Ελλάδα, ως Έλληνας πολίτης -πια- έκανε και την πρώτη του ανάρτηση για το 2020, τονίζοντας:«Ξεκινώντας το 2020 ως Επίτιμος πολίτης της Ελλάδας, χρόνια πολλά». Mε 6,2 εκατομμύρια followers, απλώς να του πούμε εκ μέρους όλης της επικράτειας ένα τεράστιο ευχαριστούμε!

AKOΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM