Αποκλειστικό! Γάμος Εριέττας Κούρκουλου: Η αλλαγή στο νησί και ο καλεσμένος έκπληξη

Λίγες μέρες έμειναν για το γάμο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από αυτόν της Εριέττας Κούρκουλου με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Το μυστήριο θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουλίου στη Μύκονο σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, ενώ στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει party σε βίλα του νησιού.

Να σας θυμίσουμε πως ο γάμος ήταν προγραμματισμένος να γίνει σ΄ένα νησάκι που βρίσκεται ανάμεσα στη Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά αυτό άλλαξε τελευταία στιγμή.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την μεγάλη μέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στον γάμο θα τραγουδήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος και αυτό αποτελεί έκπληξη καθώς ο καλλιτέχνης δεν ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας όπου έχει ο αδελφός της Εριέττας, Πάρις Κασιδόκωστας.

Όπως μάθαμε, το ζευγάρι ήθελε να τραγουδήσει στο γάμο του ο Νίκος Οικονομόπουλος, αφού τους αρέσει ιδιαίτερα. Μάλιστα, support θα του κάνει η ροκ μπάντα 1550.

Τέλος, οι τεχνικοί που θα στήσουν τα πάντα τόσο για το μυστήριο όσο και για το πάρτι θα φτάσουν στη Μύκονο την Κυριακή και τότε θα μάθουν λεπτομέρειες για το μέρος που θα πραγματοποιηθούν τόσο το μυστήριο όσο και το πάρτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM