ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2019: Αυτοί ήταν οι έρωτες της showbiz (photos)

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2019:  Αυτή ήταν μια τυχερή χρονιά για αρκετούς επώνυμους της εγχώριας showbiz, αφού ο έρωτας τούς «χτύπησε» την πόρτα.

Κάποιοι μοιράστηκαν όμορφες στιγμές από τον έρωτά τους στα social media, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να τους κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά όχι για πολύ, αφού οι φωτογράφοι τους εντόπισαν σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Άλλωστε, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια της showbiz της χρονιάς που σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε.

 

Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2018, αλλά η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του 2019.

Οι δυο τους επέλεξαν να την προστατεύσουν και μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει ελάχιστες φορές μαζί.

Τα βέλη του έρωτα «χτύπησαν» και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος ερωτεύτηκε ξανά.

Ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την συνάδελφό του Λένα Δροσάκη.

Στην αρχή κράτησαν αυτή τη σχέση για τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά σύντομα επέλεξαν να την αποκαλύψουν μέσα από κάποια insta stories, ενώ πρόσφατα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σύντροφό του.

Το 2019 ερωτεύτηκε και η Μάρα Δαρμουσλή.

Η όμορφη ηθοποιός δυο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Τάσο Δαρδαγάνη, εμφανίστηκε ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του σεφ, Βασίλη Τσατσάκη.

Ο φωτογραφικός φακός, έχει απαθανατίσει το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές κατά την διάρκεια βόλτας του σε εμπορικό κέντρο.

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα και ανάμεσά τους δημιουργήθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Οι δυο τους είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλουν ν’ απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Άλλωστε, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχουν επιλέξει να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και ο Άκης Πετρετζίκης ερωτεύτηκε μέσα στο 2019.

Ο επιτυχημένος σεφ μπορεί να μην μιλάει για την προσωπική του ζωή, όμως τα δημοσιεύματα είχαν πάρει «φωτιά» με τον νέο του έρωτα.

Η Μιρένια ήταν cheerleader του Προμηθέα Πατρών, ενώ είναι φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο Πατρών.

Μάλιστα, το καλοκαίρι έκαναν διακοπές στην Κεφαλονιά και εκείνη είχε δημοσιεύσει φωτογραφία που πόζαραν μαζί.

Η Σοφίνα Λαζαράκη έφυγε από την Ελλάδα για σπουδές και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Ισπανού Χοσουέ Ουγιάτοε...

Οι δυο τους έκαναν κοινές καλοκαιρινές διακοπές όπου δημοσίευσαν και αρκετές φωτογραφίες τους, όπου μας έδειχναν το πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο όμορφα περνάνε.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη, αλλά αυτή την φορά είναι και αρκετά συγκρατημένη.

Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει όχι μόνο να μην  μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά και να μην μας δείχνει τον σύντροφό της που δεν είναι άλλος από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Πλέον είναι προσεκτική σε κάθε της κίνηση.

 

Ο έρωτας της Χριστίνας Κολέτσα με τον Δημήτρη Δεγαμινιώτη ξάφνιασε αρκετούς, αφού πρόκειται για τον γνωστό και ως «συγγραφέα-μυστήριο», αφού, αν και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δεν αποκαλύπτει ποτέ το πρόσωπό του και αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί σε εκείνον με όμορφα λόγια ενώ πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία και τον έκανε τάγκαρε.

Μετά το τέλος του Master Chef, η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, όχι μόνο ερωτεύτηκε, αλλά δημοσίευσε και αρκετές φωτογραφίες με τον σύντροφό της.

Η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής δεν κρύβει τον έρωτά της και γιατί να το κάνει άλλωστε;

Το 2019 έγινε γνωστή και η νέα σχέση του Γιώργου Λιανού.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, επέλεξε να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Η νέα του αγαπημένη ονομάζεται Κωνσταντίνα Καραλέξη και όταν ο τραγουδιστής δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο instagram άφησε τους πάντες έκπληκτους μιας και είναι χαμηλών τόνων.

Η Δανάη Παππά που γνωρίσαμε μέσα από το «Τατουάζ» ερωτεύτηκε.

Η όμορφη ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Λάμπρου Λάζαρη. Στην αρχή ήταν συγκρατημένοι στις κοινές αναρτήσεις τους, αλλά σιγά σιγά άρχισαν να μοιράζονται περισσότερες στιγμές τους στα social media.

 

Δημοσιεύματα θέλουν και την Κόνι Μεταξά να είναι full in love με τον πολίστα Μάριο Καπότση, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με την Εριέττα Κούρκουλου.

Είναι γνωστό ότι η Κόνι έχει αδυναμία στα γυμνασμένα και ψηλά αγόρια και φυσικά ως έντονη και παρορμητική που είναι μόνο κεραυνοβόλα θα μπορούσε να ερωτευτεί.

Και ο Πέτρος Ιακωβίδης ερωτεύτηκε μέσα στο 2019.

Μπορεί πριν έναν χρόνο να δήλωνε ότι δεν έχει χρόνο για έρωτες, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν ισχύει πλέον.

Ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με την Μαριτίνα, η οποία είναι φοιτήτρια και μοντέλο και έχει 123.000 followers στο  Instagram.

Αν και δεν είναι αρκετό καιρό μαζί, περνάνε πολύ χρόνο και εκείνη φροντίζει να τον επισκέπτεται συχνά στην Αθήνα.

Ερωτευμένη είναι και η Κατερίνα Δαλάκα.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε δει κάποια κοινή φωτογραφία στα social media τους, αλλά αυτό δεν έχει να λέει.

Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor 3 όπως αναφέρουν δημοσιεύματα είναι full in love με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος έγινε γνωστός από τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

 

Ο Κώστας Πηλαδάκης, αφού χώρισε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Chali Jennings, η οποία είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι πολύ επιτυχημένη χορογράφος.

 

Και η Ειρήνη Παπαδοπούλου όμως, βρήκε νέο έρωτα!

Ναι, ναι! Σιγά μην έμενε μόνη της. Άλλωστε, ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Και εκεί που πιστεύαμε ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι μια χαρά με την επί δυο χρόνια σύντροφό του Χριστίνα Έις, εκείνος μας εξέπληξε.

Οι δυο τους χώρισαν και εκείνος δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αφού αμέσως έκανε σχέση με την ηθοποιό Γρηγορία Αυγερινοπούλου.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019, η Βίκυ Κάβουρα βρήκε τον έρωτα.

Ναι, ναι, η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιώργο Βίγκο και εκείνοι δεν προσπάθησαν ν' αποφύγουν τα φλας.

Μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο και η Ευαγγελία Αραβανή βρήκε άλλο έρωτα.

Άλλωστε, όπως γράψαμε και πιο πάνω, ο έρωτας με έρωτα περνάει!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ερωτεύτηκε τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της Στέλλας Καλλή, Σπύρο Λάζαρη.

Όλοι οι παραπάνω έρωτες ισχύουν μέχρι αυτή την στιγμή γιατί έχουμε ακόμα δυο μέρες για ν’ αποχαιρετίσουμε αυτή την χρονιά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM