Σταμπουλίδης: «Δεν αρκεί το 13032 - Να κλείνετε και ραντεβού»

Σταμπουλίδης: Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα ξανακλείσει το λιανεμπόριο - Δεν έπρεπε να σταματήσει το click away - Το είχαμε εισηγηθεί χιλιάδες φορές στην επιτροπή

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, σχολίασε το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Αθήνα καθώς και τη δυσαρέσκεια των εμπόρων σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

«Εμείς κάθε εβδομάδα παρουσιάζουμε στην επιτροπή τις προτάσεις και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Πρέπει και η επιτροπή να γνωρίζει την επίπτωση κάθε απόφασης στα δημόσια οικονομικά. Σήμερα κάνουμε ένα μικρό βήμα, δεν είναι άνοιγμα της αγοράς, έχει αρκετά πιο αυστηρούς περιορισμούς απ' ό,τι στην προηγούμενη φάση. Ο Απρίλιος είναι ένας σπουδαίος μήνας για το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας» τόνισε ο κ. Σταμπουλίδης.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα ξανακλείσει το λιανεμπόριο. Συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να κλείσει το click away στα καταστήματα. Στην ένδυση και στην υπόδηση, ωστόσο, δεν εξυπηρετεί. Αλλά σε ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς πέτυχε. Σήμερα γράφουμε ιστορικό ρεκόρ εμβολιασμού στη χώρα, οπότε κερδίζοντας έδαφος προσδοκούμε να συνεχίσουμε».

Χωρίς συνωστισμό η κίνηση στην Ερμού 

Αν και η κίνηση στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, εξελίσσεται ομαλά μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο ο γενικός γραμματέας επισήμανε πως δεν αρκεί μόνο η αποστολή μηνύματος στο 13032. Θα πρέπει οπωσδήποτε οι καταναλωτές, πριν μεταβούν στα καταστήματα, να έχουν κλείσει ραντεβού, έτσι ώστε και να εξυπηρετηθούν γρήγορα και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM