Βουλή: Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για μη τήρηση των μέτρων

Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία και την επιχείρηση εμβολιασμού

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει σήμερα, Παρασκευή, τη Βουλή για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με την πανδημία.

Ο πρωθυπουργός κατά την πρώτη του τοποθέτηση στην Βουλή για το 2021, είπε χαρακτηριστικά πως αυτή δεν θα μπορούσε να μην έχει στο επίκεντρό της την πανδημία.

Στα 500 ευρώ το πρόστιμο

Το πρόστιμο για μη τήρηση των μέτρων έναντι του κορωνοϊού αυξάνεται στα 500 ευρώ, από 300 που ήταν ως τώρα, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή..

Ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε το 2020 πολλές κρίσεις, όπως το μεταναστευτικό, η Τουρκία, η πανδημία, οι οικονομικές επιπτώσεις. «Αντιμετωπίσαμε με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα, με τη στήριξη και την αρωγή της κοινωνίας» είπε, επιμένοντας στην ανάγκη να πορευτούμε ενωμένοι και με ατομική υπευθυνότητα, όχι με επίκληση της ευθύνης που αποτελεί άλλοθι…

«Αδύνατο να πετύχουμε αν καθένας δεν κάνει αυτό που του αναλογεί, ατομική υπευθυνότητα προτιμώ, ατομική στάση αδελφή ελευθερίας. Θα επιμένουμε στη σταδιακή χαλάρωση. Η έννοια της ατομικής υπευθυνότητας είναι πιο σημαντική από ποτέ» ανέφερε μεταξύ άλλων και επισήμανε πως λίγες ατομικές συμπεριφορές κάνουν μεγάλη ζημιά και αναγκαζόμαστε στη λήψη μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM