Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου - Αναμένονται ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τέθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα της Αττικής

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πως η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα, ώστε να εισηγηθεί νέα μέτρα για την Αττική, τα οποία ζήτησε η κυβέρνηση μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα όποια μέτρα θα ανακοινωθούν μετά τη συνεδρίαση και τις εισηγήσεις των ειδικών.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Κικίλια:

«Πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων και της καταστάσεως. Παρατέθηκαν τα δεδομένα και ο πρωθυπουργός ζήτησε την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής των επιστημόνων, έτσι ώστε να εξεταστεί η λήψη μέτρων για την Αττική. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει, θα κάνει τις εισηγήσεις της και μετά θα ανακοινωθούν τα όποια μέτρα».

Η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Πηγή: kyvernisi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM