ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη πρωθυπουργού: “Βαθιά απογοήτευση”

Βαθιά απογοήτευση ο κ. Μητσοτάκης για όσους ήλπιζαν ότι θα δώσει πειστικές απαντήσεις - Εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλα χώρα

“Ο κ. Μητσοτάκης ήταν μια βαθιά απογοήτευση για όσους ήλπιζαν ότι θα δώσει κάποιες πειστικές απαντήσεις για τα εγκληματικά λάθη και τις παραλήψεις της κυβέρνησής του που έχουν οδηγήσει σε δραματικό απολογισμό σε απώλειες συνανθρώπων μας”, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής συνέντευξης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον ΑΝΤ1.

ΣΥΡΙΖΑ: «Το ΕΣΥ υπό κατάρρευση και οι εργαζόμενοι σε ανασφάλεια»

“Εμφανίστηκε σαν να κυβερνά μια άλλη χώρα, που το σύστημα υγείας της δεν έχει καταρρεύσει, που η οικονομία της δεν βρίσκεται στη χειρότερη ύφεση μεταπολεμικά, που οι επιχειρηματίες δεν βρίσκονται σε απόγνωση και οι εργαζόμενοι στην απόλυτη ανασφάλεια.

Οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν την Άνοιξη

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων δήλωσε πως οι μαζικοί εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν από την άνοιξη, ενώ για τα τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα τόνισε πως θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιάζουν 20.000 πολίτες ημερησίως.

«Δεν υπήρξε εισήγηση για lockdown στη Θεσσαλονίκη πριν από τον Άγιο Δημήτριο»

Σχετικά με την έξαρση του ιού στη συμπρωτεύουσα αμέσως μετά τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «ουδέποτε η επιτροπή μας εισηγήθηκε lockdown στη Θεσσαλονίκη πριν τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου». Μάλιστα, δείχνοντας ένα γράφημα είπε πως η επιδημιολογική καμπύλη άρχισε να αυξάνεται στις αρχές Νοεμβρίου και όχι στα μέσα Οκτωβρίου.

«Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για τη στήριξη του ΕΣΥ στην Βόρειο Ελλάδα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα έχει προαγοράσει 25.000.000 εμβόλια»

«Η Ελλάδα έχει προαγοράσει 25.000.000 εμβόλια. Έχουμε δηλαδή προαγοράσει το διπλάσιο αριθμό εμβολίων από ό, τι χρειαζόμαστε. Αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να αγοράσουμε κι άλλα, θα είναι οι πρώτοι που θα μας κατηγορήσουν ότι το κάνουμε για άλλους λόγους.

Ειδικά μετά τον Απρίλιο θα έχουμε υπέρ αρκετά εμβόλια για να κατανείμουμε με ένα λογικό τρόπο τα εμβόλια που έχουμε στην διάθεσή μας», σημείωσε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kyvernisi.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM