Πολάκης για προανακριτική: «Λειτουργείτε με εντολή Μαρινάκη - Είστε η παράταξη του μαυραγοριτισμού»

Πολάκης: «Δεν θα συγχωρήσουν ποτέ οι ολιγάρχες ότι τους έβαλε ο Παππάς να πληρώσουν για τις συχνότητες, που για 20 χρόνια δεν πλήρωναν τίποτα, λες και ήταν χωράφι του παππού τους»

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην τοποθέτησή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά.

«Εδώ και 1,5 χρόνο έχετε στήσει απίστευτο γλέντι και τρώτε λεφτά. Και ο κόσμος το ξέρει και σας έχει γυρίσει την πλάτη.

Λειτουργείτε με εντολή Μαρινάκη. Δεν θα συγχωρήσουν ποτέ οι ολιγάρχες ότι τους έβαλε ο Παππάς να πληρώσουν για τις συχνότητες, που για 20 χρόνια δεν πλήρωναν τίποτα, λες και ήταν χωράφι του παππού τους.

Κυβερνάγατε και μας βάλατε στα μνημόνια, κατασπαράξατε μια κοινωνία και βγήκε έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Εμείς βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, με λάθη, αλλά τη βγάλαμε.

Εμείς, ρε κουμπάροι, δεν κλέβουμε, γιατί και ο Παππάς στο νοίκι μένει και εγώ αναγκάστηκα να πάρω δάνειο όταν ήμουν υπουργός για να στηρίξω την οικογένειά μου.

Δεν θα συγχωρέσουν οι καναλάρχες ότι τους βάλαμε να πληρώσουν. Εσείς μέσα σε έξι μήνες καταργήσατε την υποβολή πόθεν έσχες σε αυτούς. Και έρχεστε τώρα με μια προανακριτική για να πάτε σε εκλογές το φθινόπωρο με σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ.

Κανένα αποτέλεσμα δεν θα βγει, όπως και με τον Παπαγγελόπουλο.

Διαφορά και διαπλοκή έχει αυτός που εδώ και 1,5 χρόνο έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις, η κ. Νικολάου.

Διαφθορά και διαπλοκή έχει ο κ. Μηταράκης, που έδωσε 6 εκατ. ευρώ για να του πουν πώς θα φτιάξει τις δομές.

Διαφθορά και διαπλοκή έχει αυτός ο οποίος προμηθεύεται στα νοσοκομεία υπερτιμολογημένα υλικά 4-5 φορές επάνω. Την ίδια στιγμή από τους 785 διασωληνωμένους οι 100 εκτός ΜΕΘ.

Τι γίνεται με τη δίωξη του κ. Λοβέρδου για τη Novartis;

Πού είναι η διερεύνηση των δικαστικών υποθέσεων; Εμείς βγάζουμε με στοιχεία κάθε ημέρα το πώς διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα.

Θα το κάνουμε εμείς λοιπόν, ξεκινώντας από την κ. Νικολάου, που έχουμε ντάνα τις απευθείας αναθέσεις.

"Φανάρι" σε αυτή τη διαδικασία δεν πρόκειται να σας κρατήσουμε. Και είναι σίγουρο ότι θα αναζητηθούν ευθύνες.

Δεν γίνεται ανεκτό μια γαλάζια αντιδήμαρχος στην Καρδίτσα, ως μαυραγορίτης της Κατοχής, να ντανιάζει σπίτι της προϊόντα για τους πλημμυροπαθείς.

Είστε η παράταξη του δοσιλογισμού και του μαυραγοριτισμού.

Η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς» ανέφερε ο κ. Πολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM