Πέτσας: «Μην τρολάρετε τα μέτρα» - Εμείς;

Στέλιος Πέτσας: Μην τρολάρετε τα μέτρα

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε τηλεοπτική του παρέμβαση το πρωί της Πέμπτης, είπε πως τα μέτρα είναι σημαντικά για τη μη περαιτέρω διασπορά της πανδημίας και δεν πρέπει να τρολάρονται.

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Η αλήθεια είναι πως από χθες, με την ανακοίνωση της παράτασης του lockdown, τα χιλιόμετρα που θα πρέπει να μετράμε κατά τη μετακίνηση, το νούμερο 6 για την άθληση και το νούμερο 4 για παροχή βοήθειας σε άτομο, έχει «πέσει» το διαδίκτυο από το τρολάρισμα.

Μα, στ' αλήθεια, πιστεύουν ότι είμαστε τόσο αδαείς; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και έχουν την απαίτηση όχι μόνο να πιστεύουμε ό,τι ακούμε, αλλά και να μην αντιδρούμε.

Εξαδάκτυλος: «Στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν κολλάει»!

Το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθ. Εξαδάκτυλος, δήλωσε στον ANT1 πως από επιστημονικές έρευνες προκύπτει πως ο κορονοϊός ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ στα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Έναν χρόνο μετά την πανδημία, η κυβέρνηση αρνείται ακόμα να προβεί σε συνταγογράφηση των τεστ, στην πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού, στη δημιουργία νέων ΜΕΘ σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς. Ό,τι υπάρχει επιπλέον, είναι από δωρεές ιδιωτών ή της Βουλής των Ελλήνων.

Στ' αλήθεια, κύριε Πέτσα, μετά από όλα αυτά, με τον κόσμο της αγοράς να πεθαίνει αργά και βασανιστικά, με τα λεωφορεία και τον ηλεκτρικό ασφυκτικά γεμάτα, με αραιά δρομολόγια, με τους πολίτες να βήχουν ο ένας πάνω στον άλλον, μη μπορώντας να απομακρυνθούν 30 εκατοστά, με τα νοσοκομεία σε κατάρρευση, με τα ράντζα με τα οξυγόνα στους διαδρόμους, με τεστ που γίνονται όποτε και όπου κάνει ο ΕΟΔΥ επίσκεψη, πιστεύετε ότι σας τρολάρουμε;

Μάλλον εσείς τρολάρετε τον ελληνικό λαό. Ας επικρατήσει έστω και την ύστατη στιγμή  σοβαρότητα απέναντι σε μια κατάσταση που αποβαίνει μοιραία για τον ελληνικό λαό, οικονομικά και κοινωνικά.