Στην Πάτρα ο Χρυσοχοΐδης - Σύσκεψη ενόψει της εορτής του Αγ. Ανδρέα

Στην Πάτρα βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενόψει της εορτής του Αγίου Ανδρέα. Ο υπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες.

Η Πάτρα είναι στις επτά πιο επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές της Ελλάδας και οι φόβοι επικεντρώνονται στην εορτή του Αγίου Ανδρέα, μετά τις εικόνες συνωστισμού που παρακολουθήσαμε από τη Θεσσαλονίκη ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Μετά τις εκκλήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα προς τους Πατρινούς και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα τονίσει για άλλη μια φορά τη σημαντικότητα τήρησης των μέτρων.

Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο πλαίσιο των επισκέψεων του στην Πάτρα θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική προσπάθεια για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων.

Παράλληλα ο υπουργός θα επισκεφθεί το αστυνομικό μέγαρο, όπου και θα γίνει σύσκεψη. Σ' αυτήν θα συμμετάσχουν εκτός από τα στελέχη της Αστυνομίας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, οι πέντε δήμαρχοι του νομού, ο διευθυντής της ΥΠΕ, οι διοικητές των δύο μεγάλων νοσοκομείων της περιοχής, και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου.

Επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Δήμαρχο Πάτρας

Να σημειωθεί πως χθες Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, αλλά και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη. Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε για άλλη μια φορά την αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή του συγχρωτισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM