Την Παρασκευή στη Βουλή η συζήτηση για την πανδημία

Η Φώφη Γεννηματά φέρνει στη Βουλή τη συζήτηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Την Παρασκευή 2 Απριλίου έρχεται στη Βουλή, σε προ ημερήσια διάταξη, η συζήτηση για την πανδημία, έπειτα από πρόταση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά είχε υποβάλει την πρόταση συζήτησης στο Κοινοβούλιο, για τη σύσταση ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας αλλά και των επιπτώσεων που αυτή έχει επιφέρει στην οικονομία.

«Επιτέλους, και με καθυστέρηση δύο μηνών, η κυβέρνηση έκανε αποδεκτή την πρόταση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, για τη διεξαγωγή συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης στη Βουλή, με θέμα την "ανάγκη ενός αποτελεσματικού εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία".

Χρειάστηκε να φτάσουμε σε τραγικές εικόνες στα νοσοκομεία και να αντιμετωπίζουν την απειλή λουκέτων οι επιχειρήσεις και της ανεργίας οι εργαζόμενοι, για να γίνει το αυτονόητο.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.

Η συνέχεια στη Βουλή… Πιστεύουμε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συμβάλουν θετικά, ώστε το αποτέλεσμα της συζήτησης της Παρασκευής να είναι αυτό που προσδοκά ο ελληνικός λαός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM