Μπακογιάννη: «Κανείς δεν θέλει τον Κουφοντίνα νεκρό»

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας να κόψει μαχαίρι παρόμοιες δηλώσεις Δρίτσα - Η βία δεν έχει καμιά σχέση με τη δημοκρατία

Του Μάκη Θεοδώση

Η Ντόρα Μπακογιάννη με άρθρο της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναρωτιέται «ποια Δημοκρατία θέλουμε» την ώρα που ο ελληνικός λαός αγωνιά και σε τηλεοπτική της παρέμβαση απάντησε στη δήλωση Δρίτσα πως «αγωνιά ο ελληνικός λαός για την υγεία του. Είχα αρνηθεί και όταν τον άκουσα ήταν η αφορμή, κατάφερε να συμπυκνώσει τα μηνύματα ανοχής προς την τρομοκρατία». «Χρωμάτισε την τρομοκρατία και αναρωτήθηκε αν ο Αξαρλιάν, θύμα της, είχε πολιτικά φρονήματα», πρόσθεσε.

«Λέω πως δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, υπήρχαν μάρτυρες υπεράσπισης της 17 Νοέμβρη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και μπορώ να στείλω και τον κατάλογο. Τώρα είναι ευκαιρία και κάλεσα τον κ. Τσίπρα να σπάσει τη σιωπή του. Αδικεί τους ψηφοφόρους του, η Ελλάδα του 2021 δεν αντέχει τέτοιον διχασμό», υπογράμμισε.

«Ποτέ δεν είπα πως συνδέεται ο ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, δίνει όμως πολιτική και ιδεολογική κάλυψη ένα μικρό κομμάτι της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι μέρος του δημοκρατικού τόξου και πρέπει να τιμήσει τους ψηφοφόρους του», εξήγησε.

«Ο Χαρίλαος Φλωράκης και ο Λεωνίδας Κύρκος χειροκρότησαν τη μέρα δολοφονίας του Μπακογιάννη, έβαλαν "πλάτη" στη δημοκρατία. Κανένας δεν θέλει τον Κουφοντίνα νεκρό, έγιναν οι ανάλογες κινήσεις από τη δικηγόρο του και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει», είπε μεταξύ άλλων.

«Σήμερα ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος με βάση το δικαστήριο, οι οικογένειες των θυμάτων δεν θα τον αποκαλούν υπόδικο», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM