Μητσοτάκης: Το Σάββατο η ανακοίνωση των νέων μέτρων

Αναβολή για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου πήρε η ανακοίνωση των μέτρων, στην οποία θα προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ στο νησί της Σάμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε πως η ανακοίνωση της δέσμης των νέων μέτρων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (31/10).

Ο πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάλεσε τους κατοίκους της Σάμου να βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς υπάρχει μετασεισμική δραστηριότητα.

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.

Τα μέτρα που θα ανακοινωθούν

Μέσα στα μέτρα που ενδεχομένως να ανακοινωθούν αύριο (31/10) συμπεριλαμβάνεται και ο τομέας της εστίασης. Πιθανολογείται πως οι χώροι εστίασης θα κλείνουν νωρίτερα από τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στήριξης εργαζόμενων και επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία.

Παράλληλα, η χρήση της προστατευτικής μάσκας θα γίνει καθολική ακόμα και στις πράσινες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM