Στη ΜΕΘ ο Πλακιωτάκης

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό, εισήχθη σήμερα Τρίτη 1η Δεκεμβρίου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Σε ΜΕΘ εισήχθη νωρίτερα την Τρίτη (1/12) ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτήν την ώρα, οι θεράποντες ιατροί δεν ήταν ικανοποιημένοι από την οξυγόνωση του και έτσι αποφάσισαν να μπει στην ΜΕΘ.

Ο κ. Πλακιωτάκης, να υπενθυμίσουμε, πως είχε μπει για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Η νοσηλεία αυτή έγινε ύστερα από σύσταση των γιατρών του προκειμένου να του χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή.

Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του στο Twitter. Επισημαίνοντας μάλιστα, πως ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, ώστε να μπορέσει να επανέλθει στα καθήκοντα του το ταχύτερο δυνατό.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη:

 

Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου. #Πλακιωτάκης pic.twitter.com/h64oFgTmyC

— Giannis Plakiotakis (@G_Plakiotakis) November 28, 2020

Την περασμένη Τρίτη, στις 24 Νοεμβρίου, το υπουργείο Ναυτιλίας είχε ανακοινώσει πως ο Γιάννης Πλακιωτάκης διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19, μετά από σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα που προέκυψε, ο ίδιος είχε τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM