Μαρέβα Μητσοτάκη για ταξίδι στην Αίγυπτο: «Αξιοπρεπής στάση η συγγνώμη»

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, ενοχλημένη, απάντησε στον Κώστα Βαξεβάνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter

– Το ταξίδι στην Αίγυπτο και το εξώδικο 

Μαρέβα Μητσοτάκη και Κώστας Βαξεβάνης σε νέα κόντρα.

Ο Κώστας Βαξεβάνης σε tweet του κοινοποίησε το δημοσίευμα που θέλει τη Μαρέβα Μητσοτάκη να έχει πάει πρόσφατα ταξίδι στην Αίγυπτο. Η σύζυγος του πρωθυπουργού διέψευσε μέσω Τwitter και ετοιμάζεται να του στείλει εξώδικο.

Πρώτα ήρθε η αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου, με την κυβέρνηση να κάνει λόγο για προβοκάτσια που έχει όρια, τα οποία ξεπέρασε ο «τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα».

Η επίσκεψη για την οποία γίνεται λόγος πραγματοποιήθηκε, όπως τονίζει το Μαξίμου και η ίδια η Μαρέβα Μητσοτάκη, στις 8 Οκτωβρίου του 2019, όταν είχε συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στη χώρα για την τριμερή Αιγύπτου - Ελλάδας - Κύπρου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη θα στείλει εξώδικο στον δημοσιογράφο, ζητώντας του δημόσια συγγνώμη. Στην περίπτωση που δεν το κάνει, το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη, αφού θα ακολουθήσει αγωγή.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου - Ελλάδας - Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός, εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM