Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): «Η κυβέρνηση απέτυχε στην κακοκαιρία»

Κριθαρίδης: «Η κυβέρνηση απέτυχε στην κακοκαιρία

με την ιδιωτικομανία της»

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

«Η κυβέρνηση πιάστηκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστη και δόλια», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης για τα προβλήματα από την κακοκαιρία και τη συμπεριφορά της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Κριθαρίδη: 

«Φαίνεται πως η επιτελική αριστεία της κυβέρνησης θάφτηκε στο χιόνι και μπορεί ο πρωθυπουργός να απολάμβανε ανέμελος τον καφέ του στο Κολωνάκι με δημοσιογράφους (κάτι που, σημειωτέον, για τους πολίτες απαγορεύεται) και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη να προσπάθησε να τα ρίξει όλα στη "Μήδεια", η πραγματικότητα όμως είναι πως η κυβέρνηση πιάστηκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστη και δόλια.

Διότι πέρα από την αποτυχία να προετοιμαστεί ο κρατικός μηχανισμός για ένα φαινόμενο που περιμέναμε, τόσο η εξυπηρέτηση για την απαλλαγή των εργολάβων στις οδικές αρτηρίες από αποζημίωση όσο και οι άλλοι ιδιώτες εργολάβοι στους οποίους η ΔΕΔΔΗΕ, υποτίθεται μαζί με τη μνημονιακά διαλυμένη και ποικιλοτρόπως ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ, είχε αναθέσει τον καθαρισμό των κλαδιών κοντά σε καλώδια κάθε χρόνο, απέτυχαν.

Απέτυχαν μαζί με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και τις εμμονές της για μια "ιδιωτικομανία" και τα "αόρατα χέρια της αγοράς" που μόνο προσόδους στις τσέπες των ολιγαρχών ξέρουν να κομίζουν. Θα αναληφθεί όμως έστω κάποια ευθύνη για όσα έγιναν;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM