ΚΙΝΑΛ για επεισόδια: Να απομονωθούν οι οπαδοί της βίας

Κίνημα Αλλαγής: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση

που οδήγησε στον τραυματισμό αστυνομικού»

Απέναντι στα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της πορείας στη Ν. Σμύρνη τάχθηκε και το Κίνημα Αλλαγής, καταδικάζοντας τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που οδήγησε στον τραυματισμό αστυνομικού απόψε (σ.σ. χθες) στη Νέα Σμύρνη. Την ώρα που οι πολίτες πληροφορούνται ότι σήμερα είχαμε ρεκόρ κρουσμάτων, κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια με τη φωτιά. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας στήνοντας ένα σκηνικό σύγκρουσης, πόλωσης και διχασμού, με θύματα τη δημόσια υγεία, την οικονομία, την κοινωνία και τελικά και τη δημοκρατική ομαλότητα» σημείωσε το ΚΙΝΑΛ και συνέχισε:

«Αυτό το σκηνικό επιβάλλεται να ανατραπεί. Η χώρα και η κοινωνία μας έχουν ανάγκη ένα εθνικό σχέδιο για να τελειώνουμε με την πανδημία και να δουλέψουμε με σχέδιο και ενότητα για την επόμενη μέρα. Επιβάλλεται να διεξαχθεί άμεσα συζήτηση στη Βουλή μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων για την κατάσταση που δημιουργείται. Όλοι μαζί να απομονώσουμε τους οπαδούς της βίας, από όπου και αν προέρχονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM