Σχολεία: Διαδικτυακός ο εορτασμός του Πολυτεχνείου

Διαδικτυακός θα είναι ο εορτασμός του Πολυτεχνείου στα σχολεία, σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως.

Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου θα είναι προσαρμοσμένος στα σημερινά δεδομένα και στις δυσμενείς συνθήκες που έχει επιβάλλει η πανδημία, γι' αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Όσα δήλωσε η υπουργός Παιδείας

«Δεν γιορτάσαμε με τον συνήθη τρόπο, ούτε την 25η Μαρτίου, ούτε την 28η Οκτωβρίου, και όταν η χώρα μετρά 70 νεκρούς και πολλούς διασωληνωμένους, όταν βιώνει αυτή την πρωτόγνωρη, για όλο τον πλανήτη, υγειονομική κρίση, πρέπει να προσαρμοστούμε...Στα σχολεία, έχει προβλεφθεί αύριο διαδικτυακά να εορταστεί το Πολυτεχνείο όπως ακριβώς του αρμόζει. Τιμούμε με προσαρμοσμένο τρόπο την επέτειο, στις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως.

Επίθεση από τον Γιάννη Δελή

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής χαρακτήρισε απαράδεκτη και αντισυνταγματική την απόφαση για απαγόρευση «των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων καθ' άπασαν την επικράτειαν».

«Ο στόχος σας είναι να μην φτάσει παντού το μήνυμα του Πολυτεχνείου και να μην ακουστεί έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Το Πολυτεχνείο θα τιμηθεί όπως πρέπει, με όσους πρέπει και όπως το αξίζει» είπε ο κ. Δελής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM