Σε καραντίνα 7 ημερών ο Χρυσοχοΐδης

Σε καραντίνα επτά ημερών για προληπτικούς λόγους μπαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του, μέλος του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος διαγνώσθηκε θετικό στον κοροναϊό.

Μετά από θετικό κρούσμα κοροναϊού στο στενό του κύκλο, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποφάσισε να μπει και εκείνος σε προληπτική καραντίνα για επτά ημέρες.

Ο ίδιος ο υπουργός γνωστοποίησε ότι μπαίνει σε καραντίνα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Τονίζοντας πως αμέσως υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Επίσης, σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας θα ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως.

Επίσης, και σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να υποβληθεί στη συνέχεια και σε άλλα τεστ.

Δείτε την ανάρτηση του:

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν είναι ο πρώτος υπουργός που μπαίνει σε καραντίνα λόγω κοροναϊού, καθώς πριν μερικούς μήνες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε μπει σε καραντίνα, αφού η σύζυγος του είχε διαγνωστεί θετική στον ιό.

Ενώ αργότερα, σε προληπτική καραντίνα μπήκαν και οι Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Παπαθανάσης, Γιάννης Πλακιωτάκης. Ωστόσο κανένας από τους παραπάνω δεν νόσησε τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM