Γαϊτάνης: Για ποιους μιλάει ο κ. Κοντονής, κύριε Τσίπρα;

Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη «βόμβα» Κοντονή ζητά η ΝΔ

- Χαριστικές ρυθμίσεις για ποιους 

Του Μάκη Θεοδώση

Απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ζητά με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, για τις βαρύτατες καταγγελίες του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαϊτάνης αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής κατήγγειλε πως υπήρξε σκοπιμότητα από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, ώστε να αλλάξει δολίως η διάταξη και να μετατραπεί η δωροδοκία, από κακούργημα που ήταν, σε πλημμέλημα, ώστε κάποιες υποθέσεις να μπουν στο αρχείο προεκλογικά.

Δηλώνει μάλιστα ότι “έχω υπόψη μου συγκεκριμένες υποθέσεις και αν με καλέσει οποιαδήποτε δημόσια αρχή ή η Δικαιοσύνη, είμαι έτοιμος να καταθέσω”. Σε ποιες υποθέσεις αναφέρεται ο κ. Κοντονής; Ποιοι ωφελήθηκαν από αυτές τις φωτογραφικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Τι απαντά ο κ. Τσίπρας στις βαρύτατες καταγγελίες του υπουργού της κυβέρνησής του; Ούτε σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σιωπά. Τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Κοντονής είναι πολύ σοβαρά και οφείλονται απαντήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM