Προειδοποίηση Αλ Σίσι σε Μητσοτάκη: «Προετοιμαστείτε για τζιχαντιστές» (pics)

«Καμπανάκι κινδύνου» έκρουσε ο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη αναφορικά με τα «παιχνίδια» Ερντογάν με τους ισλαμιστές τρομοκράτες (τζιχαντιστές).

Κατά τη διάρκεια της Τριμερούς Συνάντησης Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου, ο Αλ Σίσι φαίνεται πως προειδοποίησε Μητσοτάκη και Αναστασιάδη για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τον τρόπο που αυτή χρησιμοποιείται από τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδιά του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», ο Αλ Σίσι προχώρησε σε απόρρητη ενημέρωση στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σε αυτή την απόρρητη ενημέρωση φαίνεται πως τους εξέφτασε την ανησυχία της Αιγύπτου για τον τρόπο που εντάσσει στα σχέδια του ο Ερντογάν τον ισλαμιστικό παράγοντα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Παράλληλα, o Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι επισήμανε στους ομολόγους του αυτό το θέμα είναι δέουσας σημασίας για το Κάιρο. Ενώ την ίδια στιγμή τους ζήτησε να το κρατήσουν ψηλά στην διπλωματική τους ατζέντα.

Δείτε και την ακόλουθη gallery:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM