Διαδικτυακά τα κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Διαδικτυακά θα ακούσει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές δεν θα υπάρξει φυσική παρουσία μαθητών και φορέων στο Μέγαρο Μαξίμου λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών της πανδημίας. Ωστόσο, τα κάλαντα θα ακουστούν διαδικτυακά, όπως αρμόζει στο εν λόγω χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πως μετά από κυβερνητική εντολή, τα παιδιά δεν θα πουν φέτος τα κάλαντα, προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά του ιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ακούσει τα κάλαντα, όπως γίνεται κάθε χρονιά στον άνθρωπο που κατέχει το πρωθυπουργικό αξίωμα. Ωστόσο δεν θα υπάρξει φυσική παρουσία, αλλά διαδικτυακή.

Πιο συγκεκριμένα, θα ψάλλουν τα κάλαντα διαδικτυακά μαθητές και φορείς από το Πέπλο Έβρου, τα Άγραφα, τη Χάλκη Δωδεκανήσου, την Ερεικούσα, τα Αντικύθηρα, την Χειμάρρα, την Κορυτσά και από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πεύκης.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και η πρόεδρος το Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της θα ακούσουν διαδικτυακά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ανταλλάζοντας ευχές με τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά του εθελοντικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM