Ελληνική Λύση: Η ανακοίνωση για τα «νέα θλιβερά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας»

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα – Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία Τραμ –Συγκέντρωση αλληλεγγύης και στη Θεσσαλονίκη

Σε ανακοίνωση σχετικά με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το πρωί του Σαββάτου (6/3) κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης για τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα προχώρησε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους υπό καθεστώς απαγόρευσης, η "αριστερά" υποκινεί εκούσια η ακούσια συγκεντρώσεις και επεισόδια βοηθώντας τη Νέα Δημοκρατία να αλλάζει την ατζέντα. Κρύβοντας έτσι τα μεγάλα, υπαρκτά κοινωνικά και εθνικά προβλήματα, για τα οποία και τα δύο κόμματα ομοφωνούν στην καταστροφική κυβερνητική πολιτική».

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυνάμεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που έγινε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, τα πράγματα πήραν έκταση και έγινε χρήση της αύρας αλλά και χημικών. Μάλιστα, η Αστυνομία προχώρησε και σε περισσότερες από 20 προσαγωγές, μεταξύ των προσαχθέντων βρέθηκε και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας.

Ανοιχτοί οι σταθμοί του Μετρό της Αθήνας – Αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στο Τραμ

Και επίσημα άνοιξαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό, οι οποίοι είχαν κλείσει νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου (6/3) κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.). Πιο συγκεκριμενα, πρόκειται για τους εξής σταθμούς: Σύνταγμα, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη και Συγγρού-Φιξ. Επιπλέον, αποκαταστάθηκε σε ολόκληρο το δίκτυο η κυκλοφορία των δρομολογίων του Τραμ.

Και στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα 

Να σημειωθεί επίσης, πως πέρα από την προγραμματισμένη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας για τον Δ. Κουφοντίνα, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συγκέντρωση και στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου και, κρατώντας πανό, φώναξαν συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου για συμμετοχή στην 17Ν, ο οποίος ζητά τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε χωρίς να ακολουθήσει πορεία.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM