Χαρδαλιάς: Κλειστά περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες από τα μεσάνυχτα

Για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, αλλά και τα νέα μέτρα μίλησαν στην καθιερωμένη ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης ανακοίνωσε πως στην Αττική και σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής όπως περίπτερα και οι κάβες μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 05:00 το πρωί, ένα μέτρο που θα ισχύει από αύριο, Σάββατο 26.09.2020 έως και τις 4 Οκτωβρίου.

Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια καυσίμων και το μέτρο θα ισχύει από αύριο, Σάββατο 26.09.2020, στις 05:00 το πρωί έως τις 4 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε για την περιφέρεια Τρικάλων ότι από αύριο (26/9) στις 5 το πρωί τίθεται σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων, με τη χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ ισχύουν και όλα τα υπόλοιπα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

«Υπάρχει ιδιαίτερο φορτίο στο κέντρο της Αθήνας και σε συγκεκριμένες περιοχές. Υπάρχουν μέτρα που εφαρμόζονται ήδη με ελέγχους και αυστηρές ιχνηλατήσεις ιδιαίτερα στο κομμάτι των στενών επαφών. Είμαστε σε καθημερινή συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και οι πρωτοβουλίες θα φέρουν αποτέλεσμα. Πρέπει όλοι οι κάτοικοι της Αττικής να εφαρμόσουν τα μέτρα», κατέληξε ο υφυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM