Τσίπρας από Ιωάννινα: Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ για το μεταναστευτικό

Λάβρος κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα εμφανίστηκε την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις που έκανε από τα Ιωάννινα όπου βρίσκεται για περιοδεία.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση «ασχολείται αποκλειστικά με την επικοινωνία και όχι με την ουσία».

«Βλέπουμε πώς έχει να διαχειριστεί κρίσιμα εθνικά θέματα και δεν αναφέρομαι μόνο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αναφέρομαι και στο προσφυγικό, όπου οι μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις αποδεικνύονται απατηλές» ανέφερε.

Ο κ. Τσίπρας ημείωσε πως «η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη και ότι τα νησιά μας είναι αφημένα στην τύχη τους και επέκρινε την κυβέρνηση από τη μία για «ακραία ρητορική δίχως σχέδιο στο προσφυγικό» και, από την άλλη, για «εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων στην οικονομία».

Δήλωσε ακόμη ότι επιβεβαιώνεται η προεκλογική εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο τόπος και ο λαός όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτή η κυβέρνηση αποτελεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο». «Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε παρά μονάχα τη γέννηση νέων μεγάλων προβλημάτων», συμπλήρωσε.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

Πηγή: κυβέρνηση.gr