Πρωτοχρονιά στους Αγίους Ισιδώρους για το πρωθυπουργικό ζεύγος (pics)

Βαθιά θρησκευόμενος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει τη νέα χρονιά κατανυκτικά. Πρώτη φορά στη ζωή του, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα,  επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. 

Ένα ναό με ιδιαίτερη ιστορία, που θεωρείται θαυματουργός. Οι δυο τους, λίαν πρωί ελθούσα, παρακολούθησαν τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στο ιστορικό εκκλησάκι. Στη συνέχεια, συνομίλησαν με τους πιστούς, αλλά και με και τον ιερέα του ναού πατέρα-Δημήτριο.

Όπως συνηθίζει μάλιστα ο πρωθυπουργός, ανέβασε και μία φωτογραφία στα social media. Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό του στο Instagram, σχολιάζοντας: «Μετά την ολοκλήρωση του επίσημου προγράμματος από το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Καλή χρονιά!».

Με υγεία.

TIP

Για το συγκεκριμένο εκκλησάκι δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος το έχτισε πάνω σε μία σπηλιά. Ο Ναός είναι αφιερωμένος επίσης και στην Αγία Μυρόπη, στον Άγιο Πηλουσιώτη και στον Άγιο Γεράσιμο. Έλκει καθημερινά πλήθη πιστών, σε ένα κατανυκτικό σπήλαιο και με μοναδική θέα που κόβει την ανάσα στον προσκυνητή και επισκέπτη.

Ο δε πρωθυπουργός μένει εκεί κοντά, πλην όμως για καλή δεκαετία, για να έχει την ευλογία του Σταυρού, αποφάσισε να ξεκινήσει από εκεί το 2020.  Γιατί αποκαλείται «θαυματουργός»;

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Ισιδώρων έγινε ευρύτερα γνωστός από τον Τίμιο Σταυρό που φυλάσσεται στην εκκλησία και, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχει θεραπεύσει δεκάδες ανθρώπους που έπασχαν από ανίατες ασθένειες!

Image removed.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM