Ο Κουτσούμπας θα βρεθεί σε Έβρο και Θράκη

Περιοδείες εκτός Αθηνών θα πραγματοποιεί όλο και συχνότερα από τούδε και στο εξής ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο πλαίσιο αυτό, μεθαύριο και την Πέμπτη θα βρεθεί στον Έβρο και τη Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης θα επικεντρωθεί στα τοπικά προβλήματα, στον αγροτικό τομέα και στα ζητήματα εθνικής ασφάλειας καθώς μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί το φυλάκιο των Καστανιών.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε δηλώσει πως:

«Τα ελληνοτουρκικά στην πραγματικότητα αφορούν στην αντιπαράθεση της αστικής τάξης της Τουρκίας με αυτήν της Ελλάδας στο Αιγαίο, συνολικά στην ευρύτερη περιοχή, όπου εξελίσσονται οι επικίνδυνοι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, με τη συμμετοχή και της Ελλάδας και της Τουρκίας, σχεδιασμοί για το ποιος, ποια ισχυρή καπιταλιστική δύναμη θα έχει το πάνω χέρι στους ενεργειακούς δρόμους.

Άρα, λοιπόν, πρέπει να βλέπουμε όλη την εικόνα μέσα στην οποία η Τουρκία κλιμακώνει την επιθετικότητά της και με τα πρόσφατα γεγονότα στον Έβρο που έθεσαν σε αμφισβήτηση το Πρωτόκολλο του 1926 και τη Συνθήκη τη Λωζάννης, αλλά και με τα σχέδιά της να ξεκινήσει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ενεργοποιώντας το ανυπόστατο τουρκο-λυβικό σύμφωνο».

Παράλληλα ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας θα ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα επενδυτικά έργα που πρόκειται να γίνουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ενώ δεν αποκλείεται να έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο Σαπών Ροδόπης, Ντίνο Χαριτόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM