Θεοδωρικάκος: «Ο Δήμος Καρδίτσας έλαβε, ήδη, 4 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις»

«Σε χρόνο ρεκόρ ο Δήμος Καρδίτσας έλαβε, ήδη, 4 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις στους πολίτες που επλήγησαν», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε «στημένες» ορισμένες αντιδράσεις πολιτών της περιοχής κατά τη χθεσινή επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι τα χρήματα έχουν, ήδη, πιστωθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στον λογαριασμό του δήμου και ζήτησε να δοθούν στους πολίτες άμεσα, χωρίς γραφειοκρατία.

Για την επίσκεψή του στην Καρδίτσα και όσα αντίκρισε εκεί, επισήμανε: «Είδα θλίψη και απόγνωση, γιατί η ζημιά ήταν πολύ μεγάλη. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη την ελπίδα».

Ο υπουργός σημείωσε ότι μίλησε με πολλούς ανθρώπους, τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός, και είπε πως δεν αντιλήφθηκε να υπήρχε κάποια δυσαρέσκεια.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε χαρακτηριστικά πως «Οι πολίτες βλέπουν ότι το κράτος έχει λειτουργήσει αποτελεσματικά», υπογραμμίζοντας ότι η κρατική μηχανή λειτούργησε συντονισμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM