Εμφανίσιμοι πολιτικοί που πέρασαν από τα έδρανα της Βουλής

Μια ωραία εμφάνιση πάντα κερδίζει το ενδιαφέρον του κόσμου και από τα έδρανα της Βουλής έχουν περάσει αρκετοί ευπαρουσίαστοι πολιτικοί.

Ας δούμε ποιοι ήταν η πολιτικοί που με την παρουσία τους ομόρφυναν την πολιτική σκηνή της χώρας.

Άρης (Αριστόβουλος) Σπηλιωτόπουλος

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 28 Οκτωβρίου του 1966. Έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Κώστας Μπακογιάννης

Ο Δήμαρχος Αθηναίων γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1978 στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις το 2000 στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες το 2004 στη σχολή Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης γεννήθηκε το 1987 στο Λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Αθήνας.

Παύλος Γερουλάνος

Ο Παύλος Γερουλάνος γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου το 1966. Σπούδασε ιστορία στο Κολέγιο Ουίλιαμς και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου MIT.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM